Kontakt oss

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat. Benytt skjemaet eller kontaktinformasjonen nedenfor.

Ingen jobb for liten

Norèn har mange dyktige håndverkere som er opptatt av å fullføre prosjekter med profesjonelle resultater. Vi har ofte store prosjekter fra våre større kunder og partnere, men små prosjekter er fortsatt viktig for oss. Mindre jobber innehar mye av æren for vår stabile hverdag. Uten stamkunder og mindre prosjekter hadde det ikke vært mulig for oss å komme oss dit vi er i dag. Derfor legger vi vekt på at ingen jobb er for liten, så ikke nøl med å ta kontakt for en uformell prat eller gratis befaring!

Ring eller besøk oss i dag

Vi hører gjerne fra deg enten på telefon eller ved et besøk etter avtale på vår besøksadresse! Vi er tilgjengelige fra 07:00 til 15:00 hver hverdag og ser frem til å høre fra deg.

Telefon: 905 25 067
Postboks 134, 1650 Sellebak
Besøksadresse: Roald Amundsendsvei 136, 1650 Sellebak
Mail: postmaster@norenmalerogtapet.no
Norèn

Vi er et maler- og byggtapetserfirma i Fredrikstad regionen som utfører alt innen maling, tapet og gulvarbeid i tørr- og våtrom for privat- og offentlig sektor.

Om oss

Vi er et firma med røtter helt tilbake til 1956 og har levert tjenester til både privat og offentlig sektor i over 50 år. Vi arbeider forsatt innen samme yrke og holder vedlike våre verdier rettet mot kundeservice og kvalitet.

Våre partnere

Vi kan hjelpe deg med å skaffe riktige håndverkere og sørge for at du får den faglige hjelpen du har behov for.

  • Selbak Rør AS
  • HPH Bygg-Entrepenør AS
  • Storm Elektro

Kontaktinformasjon

Telefon: 905 25 067
Besøksadresse: Roald Amundsendsvei 136,
1650 Sellebak
Mail: postmaster@norenmalerogtapet.no