Om oss

Vi er et maler- og byggtapetserfirma som holder til på Torp i Fredrikstad. Våre hovedområder består av malingsarbeid, tapetsering, gulvarbeid, flisarbeid, branntetting og strekktak. Vår opprinnelse stammer fra helt tilbake til 1960, men vi ble nyetablert i 1991 under ny eier. Gjennom årevis med erfaring har vi opparbeidet oss en uvurderlig kompetanse og renomé innenfor bransjen. Vårt fokus bygger på å kontinuerlig jobbe mot våre verdier som retter seg mot kundeservice og kvalitet. Vårt leveringsområde omfatter hele Østfold.

Bedriften består i dag av over 30 ansatte, som til sammen utgjør en erfaring på over 200 år i bransjen. Når du velger oss, skal du være trygg på at arbeidet blir utført etter de retningslinjene som er lovpålagt. Våre ansatte har derfor kompetanse og sertifisering innen våtrom, varmearbeid, stilasjebygging, liftbruk og brannmontering/branntetting. Vi er også en miljøsertifisert bedrift. Vårt firma tilbyr alltid gratis befaring, slik at vi kan komme med våre synspunkter på hva som bør gjøres i ulike prosjekter. Vi er også opptatt av at du skal ha få personer og forholde deg til, slik at prosessen blir så enkel som mulig for deg som kunde.

Norén er stolte medeiere av Håndverksgruppen, som er en landsdekkende kjede med mer enn 50 medlemsbedrifter. Vi er representanter i Østfold, noe som støtter opp om vår bedrift som et sikkert, pålitelig og trygt valg. Vi leverer produkter fra store og velkjente bedrifter som Jotun, Ardex og Gerfloor.

DSC_0841_omoss_bilde2
DSC_0984_omoss_3

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat!