Strekktak

Strekktak er et innovativt og spennende alternativ ved utforming av innvendige tak, som er miljøvennlig og fleksibelt i form utseendemessige valgmuligheter.

Strekktak er opprinnelig en gammel måte å legge tak på, men som de seneste årene virkelig har fått en moderne vri. Vi startet med dette i begynnelsen av 2018, og dette er noe vi har stor tro på at folk virkelig vil få øynene opp i tiden som kommer. Vi har derfor vært meget bevisste på å gjøre oss kompetente med produktet, slik at vi kan gi deg som kunde best mulig forutsetninger for å bli fornøyd med resultatet.

Et strekktak er laget av en type folie som er meget slitesterk. Det er lett å tilpasse utformingen av denne folien til de ulike rommene man skal legge taket i. Vi leverer strekktak til alle typer rom, og det egner seg like godt i private hjem som offentlige bygg. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hva et strekktak innebærer, og hvilke muligheter det kan gi ditt tak!

Fleksibelt, moderne og innoverende

Hvorfor velge strekktak?

Det finnes flere fordeler med å velge strekktak fremfor eksempelvis gips eller panel. De viktigste herunder er at denne type tak er vedlikeholdsfritt, monteringstiden er meget kort, samt at det er fleksibelt i forhold til at det kan tas ned om man ønsker å etterinstallere lys, ventilasjon og lignende.

Man slipper også å flytte bort møbler og andre gjenstander fra rommet taket skal monteres i. Grunnen til dette er at utførelsen av å legge strekktak medfører minimalt med ettervirkninger i form av støv og rot. Derfor installeres ofte strekktaket i avslutningsdelen av et oppussingsprosjekt. Man trenger dermed ikke å ta hensyn til taket når man eksempelvis renoverer eller maler vegger.

Det finnes ulike varianter innenfor strekktak i form av farger og teksturer, deriblant matt, sateng og blankt. Velger du eksempelvis et blankt strekktak, vil det kunne gi deg en unik følelse av at rommet du befinner deg i blir større. Dette skjer fordi det skapes et visuelt speilbilde i taket, noe som gir en illusjon av at taket er høyere enn det i realiteten er.

Et strekktak av sateng vil by på reflekterende egenskaper, siden overflaten på denne teksturen er glatt. Et matt tak vil derimot bli ha et noe mer nøytralt preg over seg, og vil dermed heller ikke stjele oppmerksomhet fra andre elementer i rommet. Kontakt oss idag for mer informasjon om de ulike tekstturene du kan få med et strekktak.