Maler

Din maler i Fredrikstad

Trenger du en maler til ditt projekt? Vi er et maler- og byggtapetserfirma som holder til på Torp i Fredrikstad. Vi utfører maler-arbeid utvendig og innvendig, til både privat- og næringskunder. Maling er blant våre viktigste fagområder, og vi utfører kontinuerlig prosjekter innenfor dette feltet. Gjennom årevis med erfaring har vi opparbeidet oss en solid andel utførte oppdrag og tilhørende fornøyde kunder. Vi utfører også innvendig tapetsering.

Ønsker du et nytt strøk på huset ditt, eller kanskje å prøve ut en ny farge? Trenger du en rask forandring, kan tapetsering være tingen for deg. Uansett hva du trenger, står vi klare til å gjøre jobben for deg!

Finn en dyktig maler i dag! Du kan enkelt ta kontakt med oss her, for pris antydning og en uforpliktende befaring.

Gulvarbeid

Vi hjelper deg med gulv

Det er ingen hemmelighet at gulvet ditt gjennom årene som går blir utsatt for stor belastning. Det å friske opp gulvet kan gjøre underverker for følelsen du får når du befinner deg i rommet. Vi legger gulvbelegg, både i våte og tørre rom.

Vi tilbyr også veggvinyl på våtrommet. Veggvinyl er en vanntett veggbekledning som gir deg fleksible valgmuligheter i forhold til utseende, samtidig er det relativt vedlikeholdsfritt.

Bedriften vår består i dag av seks spesialiserte gulvleggere med våtromssertifikat. I tillegg er vi et våtromsnormsertifisert firma. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan tilby!

Gulvrenovering

Vi hjelper deg med gulvrenovering

Det er en gulvrenoveringsløsning som tilpasser seg eksisterende gulv og gir deg som kunde en mulighet til å gjenopprette eller redesigne gamle gulv.

PUR-løsningen gir et bedre inneklima og arbeidsmiljø, med store besparelser innen drift og vedlikehold. Våre prisvinnende produkter gjenoppretter gulvet til fabrikkfinish på få timer, gir langvarig beskyttelse mot slitasje, samt en dokumentert forlengelse av gulvets levetid. En veldokumentert, holdbar, bærekraftig og økonomisk god løsning!

Strekktak

Innovativt og spennende

Strekktak er et innovativt og spennende alternativ ved utforming av innvendige tak, som er miljøvennlig og fleksibelt i form utseendemessige valgmuligheter.

Strekktak er opprinnelig en gammel måte å legge tak på, men som de seneste årene virkelig har fått en moderne vri. Vi startet med dette i begynnelsen av 2018.

Et strekktak er laget av en type folie som er meget slitesterk. Det er lett å tilpasse utformingen av denne folien til de ulike rommene man skal legge taket i. Vi leverer strekktak til alle typer rom, og det egner seg like godt i private hjem som offentlige bygg. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hva et strekktak innebærer, og hvilke muligheter det kan gi ditt tak!