Maler

Din maler i Fredrikstad

Trenger du en maler til ditt projekt? Vi er et maler- og byggtapetserfirma som holder til på Torp i Fredrikstad. Vi utfører maler-arbeid utvendig og innvendig, til både privat- og næringskunder. Maling er blant våre viktigste fagområder, og vi utfører kontinuerlig prosjekter innenfor dette feltet. Gjennom årevis med erfaring har vi opparbeidet oss en solid andel utførte oppdrag og tilhørende fornøyde kunder. Vi utfører også innvendig tapetsering.

Ønsker du et nytt strøk på huset ditt, eller kanskje å prøve ut en ny farge? Trenger du en rask forandring, kan tapetsering være tingen for deg. Uansett hva du trenger, står vi klare til å gjøre jobben for deg!

Finn en dyktig maler i dag! Du kan enkelt ta kontakt med oss her, for pris antydning og en uforpliktende befaring.

Gulvarbeid

Vi hjelper deg med gulv

Det er ingen hemmelighet at gulvet ditt gjennom årene som går blir utsatt for stor belastning. Det å friske opp gulvet kan gjøre underverker for følelsen du får når du befinner deg i rommet. Vi legger gulvbelegg, både i våte og tørre rom.

Vi tilbyr også veggvinyl på våtrommet. Veggvinyl er en vanntett veggbekledning som gir deg fleksible valgmuligheter i forhold til utseende, samtidig er det relativt vedlikeholdsfritt.

Bedriften vår består i dag av seks spesialiserte gulvleggere med våtromssertifikat. I tillegg er vi et våtromsnormsertifisert firma. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan tilby!

Flisarbeid

Vi hjelper deg å flislegge ditt bad

Å flislegge badet er noe mange velger å gjøre. Blir arbeidet utført riktig og profesjonelt, vil det ved de fleste tilfeller se innbydende og vakkert ut. Samtidig kommer det ofte opp eksempler på dårlig utført flisarbeid, da gjerne representert ved fliser som ligger skjevt eller ujevnt. Hvis du legger flisene selv, risikerer man at slike ting skjer. Velger du oss, skal du være trygg på at flisarbeidet blir gjort grundig og detaljert, i henhold til avtale.

Vi utfører også flislegging i tørre rom. Hva med for eksempel å flislegge kjøkkenbenken eller inngangspartiet. Fliser gir deg også store valgmuligheter i forhold til farger og varianter, og det er samtidig lett å holde rent. Ta kontakt i dag hvis du ønsker å flislegge noe i ditt hjem.